15. jubilarni sajam “SPREG” u Valjevu

Jubilarni 15. Sajam privrede zapadne Srbije “SPREG” održaće se u Omni centru u Valjevu 29, 30. i 31. marta ove godine.

Među izlagačima se nalazimo i mi, pa vas ovim putem pozivamo da posetite sajam “SPREG” i naš štand!

Najveći srpski regionalni sajam opšteg karaktera okupiće 212 izlagača najrazličitijih delatnosti iz 71 mesta, opštine i grada iz celog regiona.

Na preko 5000 kvadratnih metara u tri hale i na otvorenom izložbenom prostoru, sajam će posetiocima predstaviti tri priče:

  • prvu vezanu za poljoprivredu sa programima neophodnim za optimizovanu poljoprivrednu proizvodnju (traktori, priključne mašine, oprema, semena, hemijska sredstva, rasadnici i sl.),
  • zatim priču o hrani i piću ostvarenu u saradnji sa partnerima sajma kompanijama Europrom iz Valjeva i asocijacije Domaći trgovački lanac, uz učešće preko 50 nacionalnih i lokalnih proizvođača koji će publici pripremiti „domaće ukuse“ i
  • priču različitih industrijskih grana, od metaloprerade do elektronike, građevinarstva i drugih.

Na jubilarnom sajmu u Valjevu učestvuju i organizovane lokalne samouprave sa svojim privrednicima: Požega, Bogatić, Mionica, Ljig, Osečina, Priboj, Lajkovac i Leskovac. Značajno je napomenuti da skoro 75% izlagača na valjevskom regionalnom sajmu čine firme koje se bave proizvodnjom.

Tokom sajma biće organizovana i velika sajamska nagradna igra za sve posetioce. Sajam će svečano biti otvoren u četvrtak 29. marta u 11,00 sati, radno vreme za posetioce je od 10 do 19 sati prva dva dana i od 10 do 16 sati u subotu. Ulaz na sajam je besplatan.

Više na: sajamspreg.com