Katalog Proizvoda

Kapaljke:

 kapke-small

Kapaljke se na crevo ubadaju prema potrebama korisnika, na željenoj razdaljini. U ponudi imamo imbus kapaljke, na kojima se protok vode šteluje uz pomoć imbus ključa, ili kapaljke koje se ručno šteluju, bez upotrebe alata. Zahvalujući inovativnom dizajnu, naše kapaljke se neće okretati na crevu prilikom štelovanja protoka.

Nastavci:

Crevo može lako da se nastavi koliko god puta je potrebno.

Račve:

racve-small

Račve za pravljenje redova.

Filter:

U slučaju da je voda za navodnjavanje tehnička voda, da bi se sprečilo eventualno zapušavanje sistema, poželjno je staviti filter.

Nosači creva:

kukica-small kukice-small

Crevo se lako zakači ovim praktičnim nosačima za žicu, i podigne se od zemlje na željenu visinu.

Pragovi za pljosnata creva:

 

Pragovi se koriste da spreče klizanje vode niz crevo, kada je teren pod blagim nagibom. Kap koja udari u prag se odvaja na tom mestu i ne klizi dalje niz crevo. Širina praga je 20 mm.

Priključak:

Priključak za spajanje creva sa rezervoarom vode.

Kraj:

kraj20-small krajevi-small

 

Kraj, odn. završetak sistema, koji lako može da se skine i da se nastavi nastavak ako postoji potreba da se crevo produži.

Slavina:

 

Može se staviti na svaki red, i po potrebi otvoriti i zatvoriti dotok vode u celom redu.

Priključak sa slavinom:

 

Lako pustite/zaustavite dotok vode odmah na početku sistema.

Crevo:

creva creva

 

Prečnika 16 mm ili 20 mm. Crevo je jako i izdrzljivo, napravljeno od čvrstog materijala (polietilen niske gustine), a opet savitljivo radi lakog postavljanja sistema za navodnjavanje. Creva su napravljena sa UV stabilizatorom, što ih čini otpornim na sunce i zato se koriste dugi niz godina.